Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

onsdag, december 29, 2010

Födelsedagskalas!

Jack shoppade dessa fina kläder för pengarna han fick av farmor och farfar i julklapp.
Igår blev han hela 3 år!
Jag dukade med svampbob fyrkant-servetter och muminmuggar.
Han blåste ut ljuset på första försöket!
Den här fina scania-tshirten fick han från sin storebror Ted. Den tog han på sig och den satt perfekt.
Av mormor och morfar fick han barbaskön och en duplo-bil med skruvmejsel och ett par boxer-kalsonger. Av farmor och farfar fick han ett par rejäla vinterskor med fleece-sula och 3 par barbapapa-kalsonger "Jag vill sluta med blöja nu" sa han. Det ska han få göra imorgon. Teddybjörnen som heter "Edmund" fick han av oss, och "Pelle Svanslös i skolan"-bok och "Lilla spöket Laban" dvd fick han av mig och Johnny.
Han fick även detta stora paket av mig och Johnny.
En pulka! Den har vi varit ute och kört i en timme idag. Han skrattade så han kiknade när han till slut vågade åka ner för backen med mig. Först totalvägrade han. Jag försökte förklara för honm att jag kunde bromsa med mina fötter och att vi inte skulle komma ner annars. Till sist lyfte jag upp honom och satte honom i mitt knä. Han protesterade lite. Men när vi väl åkte skrattade han! Efter det åkte vi en ´"baby-backe".
Tjingeling!

1 kommentar:

lady thirty sa...

åh vad synd att jag var sjuker igår...hade varit så kul att vara med och gratta sötisen!
hoppas att vi kan ses snart!

kramelikram