Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

söndag, september 05, 2010

Valentino


Vad sägs om dessa fina stövlar från Valentino? Jag gillar de jättemycket!
Igår var jag på stan med bästa Maria! Johnny hade åkt iväg med barnvagnen så Jack fick gå på stan utan den - för första gången. Det blev mycket bärande av Jack, han var lite på besvärligt humör. Jag har träningsvärk efter allt bärande.
För mig blev det ett par jeans, ett par fina stövletter och en ring. Maria köpte en alldeles underbar klänning som hon ska ha på blogawards! Det blev en ganska tidig hemfärd för mig och jack, men nästa gång ska jag dubbelchecka att barnvagnen är med.
Idag blir det städning och så håller jag på att göra om i min walk-in-closet. Tjingeling!
Love theese boots from Valentino.
Yesterday I went to town with Maria. I bought a pair of jeans, a pair of shoes and a ring. Maria bought a beautiful dress that she will be wearing at blogawards.
Today I have to clean the house and remake my walk-in-closet. Toodeloo!

1 kommentar:

Maria sa...

snygga stövlar!!!
förstår att du har träningsvärk idag ;)

tack för igår!

kramelikram
lady thirty