Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

torsdag, september 02, 2010

That's why the lady is the best!

Min bästa vän Maria Andersson är nominerad med sin blogg, Lady thirty, till 2 olika priser på Veckorevyn Blogawards! Jag är så glad för hennes skull! "Mest originella" och "Blogstar"! Gå in och ge henne din röst HÄR! Tjingeling! (Bild lånad med tillstånd av Maria.)

My best friend Maria Andersson is nominated with her blog, Lady thirty, for two different awards at a blogaward! I'm so happy for her! Toodeloo! (I borrowed the picture from her blog with Marias permission.)

3 kommentarer:

Lady Thirty sa...

tack sötaste, sötaste du för det här fina inlägget :D

kramelikramar i massor!

Glamour-Och-Fläskpannkaka sa...

ja hon är bra! jag skall lägga en röst!

Lady Thirty sa...

tack glamour & fläskpannkaka!

tack för idag Zizzi :) Hoppas vi ses snart igen!
kramelikram