Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

söndag, augusti 22, 2010

Stockholm cruising 2010

Vi började dagen med att köpa lite nya kläder till Johanna och Jack. Jack fick den här fina rutiga skjortan och brunskimrande manchester-jeans.
Baksidan på kläderna är lite extra fina tycker jag.
På eftermiddagen åkte vi in till Sveavägen och Stockholm cruising. Jag övningskörde både dit och hem, och hamnade mitt bland alla fina amerikanska bilar. Det tog en timme att åka en sträcka som egentligen tar några minuter. Men är det cruising är det ju meningen att man ska ta det lugnt, så jag fick köra med dragläge nästan hela vägen. Min kopplingsfot blev lite trött. Men det var kul!
Det finns "kulhål" att köpa på stickers som man kan sätta fast på bilen. Det hade denna "gangsterbil" gjort, och det såg riktigt äkta ut. Vi körde bredvid den på hemvägen och vi funderade länge om de var äkta, men bestämde oss sen för att det var såna stickers. Fin är den i alla fall!
De här galningarna gjorde en stor "Burn-out" ända tills motorn började låta konstigt. Det luktade bränt gummi och rök!
Den här bilden var lite väl sänkt!
Fin bak på bilen.
Det rykte lite här och där av folk som gjorde "burn-outs".
Fiiiin! Både färg och modell!
Den här gula bilen var lite kul!
En sån här vill jag ha. Och åka omkring i med sjal i håret och bil-handskar.
Ted var med på cruisingen, tyvärr tittade han bort när jag tog bilden. Men han sitter där till vänster.
På väg tillbaka till vår bil hittade jag den här fina bussen. På andra sidan står det "Vi säljer ingen j-la fisk". Det var svårt att få på kort, men det var alldeles rökigt därinne.
Vi kom hem vid 22-tiden och Jack somnade med en gång. Tjingeling!
Yesterday we bought some new clothes for Johanna and Jack. On the picture you can see Jacks nice shirt and pants. In the afternoon we went into town to see Stockholm Cruising. Enjoy the pics of the wonderful, beautiful cars! Toodeloo!

4 kommentarer:

Lady Thirty sa...

finfin outfit till Jack :)
det verkar som om ni hade en kul kväll!

kramelikram

Zizzi sa...

Lady thirty: Det var jättekul hela dagen!

Daniel sa...

Supertrendigt å snyggt!! Skulle kunna ha samma outfit!!

Oj så det händer i storstan! Häftigt!!!

Sandra sa...

Åh, den där skjortan är så söt. Har också kollat på den till min lilla pojke!