Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

lördag, augusti 21, 2010

Eva Eastwood

Den här låten har gått varm i vår bil. T.o.m Jack sjunger "my my my" och "well well well". Jag måste nog köpa hennes skiva. Ikväll kommer den att snurra i spelaren i bilen igen, då vi ska in och se på stockholm cruisin´! TJingeling!

This song has been played a lot in our car this summer. Even Jack sings "My my my" and "well well well". I think I have to buy her record. Tonight it will be played in our car again, because we're going to see stockholm cruisin´! Toodeloo!

3 kommentarer:

Hanna sa...

Tänkte bara meddela att jag har köpt det där du ville jag skulle köpa nu :)


/Hanna

Lady Thirty sa...

kan tänka mig att den går varm i er bil :)
det svänger :)

kramelikram

Zizzi sa...

Hanna: Tack så mycket!

Lady thirty: Visst gör det!