Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

onsdag, juli 14, 2010

Sommar=bokläsning

Nu under sommaren kommer inte Metro ut. Jag brukar alltid läsa den till och från jobbet. Nu får jag sluka böcker istället. Idag läste jag ut "Guccikrigen" av Jenny Gucci. Den var sådär. Intressant att läsa hur skruvad familjen Gucci är, men absolut inte den bästa sanna historie jag läst.
Imorgon börjar jag med den här boken. Hoppas att den är bra. Tjingeling!
During summer I read a lot of books. Today I finished "The Gucciwars" by Jenny Gucci. It was interested to read about how weird the Gucci-family are. But not the best true story I've read.
Tomorrow I start reading the other book about a shoeloving woman. I hope it is good. Toodeloo!

Inga kommentarer: