Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

torsdag, juni 03, 2010

Retro pynt och pyssel!

Cindy, Barbie och Skippy har flyttat in på en hylla i min garderob.
Likaså en silversvan som håller reda på mina ringar.
Nancy Sinatra bor också i en av hyllorna, men fyller faktiskt en funktion....
Hon håller reda på några av mina örhängen.
Några kända skådespelerskor håller reda på mina halsband. Jag kom på den här idén efter att för 1000e gången svurit över det trassel halsbanden bildat i min låda.
Jag skrev ut dessa fyra bilder, och klistrade på kartong. Sen klippte jag ut konturerna, spikade fast de i väggen, et voîla;
Här hänger de fyra på rad och håller reda på mina smycken. Fint och praktiskt!
När jag ändå höll på att skriva ut bilder, skrev jag ut filmaffischen på "SATC 2", och ramade in. Jag tycker att den affischen är jättefin!
Nu har du chansen att vinna en av mina favorit-affischer; "Trocadero". Den är 30*40cm. Det enda du behöver göra är att namnge de 4 skådespelerskorna som håller reda på mina halsband. Vill du ha dubbel chans att vinna, länkar du till detta inlägg i din blogg. Du har till lördagen den 19 juni kl. 18.00 på dig. Lycka till och Tjingeling!
My old barbie-dolls and cindy-dolls have moved in to my closet. I also made an earring-picture of Nancy Sinatra. I hated that all my necklaces was a mess in my drawer, so I printed out 4 actresses and glued them into cardboard. I put them on the wall and now my necklaces are in order!
Now you have the chance to win one of my favorite-posters "Trocadero". It's 30*40 cm. The only thing you need to do is to name all 3 actresses that keeps my necklaces in order. If you want to double your chances, you link to this post on your blog. You have until saturday the 19th of june at 6pm. Good luck and Toodeloo!

2 kommentarer:

Erica sa...

Vilken fiffig idé!

Lady Thirty sa...

helt underbar idé med halsbanden!!! love it!

kramelikram