Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

onsdag, juni 02, 2010

Presenter och retroplanscher.

Var och hälsade på min väninna som har en affär i gamla stan. Även hon gav mig födelsedagspresenter! 2 oliv-body butter (en pump till handväskan och en att ha i badrummet.) Och en oliv-body scrub. Jag har bara använt body butter än, och den doftar fräscht och kändes jättebra.
Jag fick den här fina anteckningsboken också. Man kan sätta bilder i bokstäverna. Det ska jag göra.
Jag köpte tre affischer att piffa upp tvättstugan med också. Den här är fin "gummans tvättpulver."
Jag köpte dessa två också; "Trocadero" och "Kitty Kola". De är mina favoriter. Tjingeling!
I visited my friend, who has a shop. She gave med some wonderful birthdaygifts. I also bought 3 retro-posters that I put up in my laundry-room. Toodeloo!

2 kommentarer:

Lady Thirty sa...

så fina presenter och planscher!

kramelikram

Erica sa...

Fint! Smart idé med love-bokstäverna också.