Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

måndag, maj 03, 2010

Måndagstipset!

Snart är det ju dags för picknick. För att rengöra din termos ordentligt; häll vatten i den, riv av en stor bit Torky-papper eller hushållspapper som du lägger ner i vattnet i termosen. Stäng termosen och skaka upp och ner på den. Öppna termosen, häll ut vattnet och papperet och vips! är termosen som ny inuti. Tjingeling!
Soon it's time for picnics. To clean your thermos ; pour water, put a bit of kitchen paper in the water. Close the thermos and shake it around. Then open the thermos and pour out the water and the paper. Et voila! The thermos is like new again. Toodeloo!

4 kommentarer:

Erica sa...

Fiffigt som alla dina måndagstips :D Snyggaste termosen dessutom.

Lady Thirty sa...

spännande, det måste testas!
kram på dig!

Erica sa...

SV: Här kan du se kalendern lite bättre. Den är himla söt faktiskt. Med både månads- och veckouppslag dessutom. Jag måste ha veckouppslag. Annars får jag ingen överblick på det hela...

http://www.artbox.co.uk/artbox-scheduler-paris-schedule-p-3700.html

Kram, kram

Annie S sa...

Jättebra tips ännu en gång!