Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

lördag, april 24, 2010

Välkommen till oss 4!

Här är vår matsal ("sal" är kanske lite mycket sagt, men här äter vi!) Dörren till vänster går till köket. I hörnet står vår nymf parakit Sylvesters bur. Längst bak ser ni burspråket.
Burspråket lite närmare. Lite väl svart och vitt, måste hitta nån liten färg att sätta dit.
Ett av fönster som delar av matsalen och vardagsrummet.
I det fönstret hänger "Henrietta" som jag fått av mamma.
Vardagsrummet sett från matsalen. Längst ner till höger ser ni Jacks bil-parkering.
Zorro myser i våran soffa från Mio. Soffbordet är från Folkhemmet, och är jättebra. En dag kom Jack ner med en krita och målade massa streck på bordet. Det var bara att ta disktrasan och torka bort!
I hörnet efter soffan sitter jag och bloggar, med min kärleksfontän som lyse och mina autografer som inspiration. Skrivbordet och stolen (har en till stol) har jag fått av Inger och är från 1800-talet.
Detta är vardagsrummet sett från mitt skrivbord.
Här samlar vi alla våra dvd-skivor.
Ovanför tv:n hänger min marilyn monroe-klocka jag fått i present. Till höger hänger Johnnys Fantomen-diplom och min teateraffisch från "Sugar". Har ni hört eller läst att de ska sätta upp "Sugar" igen med premiär efter sommaren. Jag vill se den...
Vår bokhylla innehåller mest fotoalbum, stora böcker och prydnader. Varför får ni se nästa gång...
......då vi går en halv trappa ner till Loungen. Tjingeling!
Today I show you our diningroom and our livingroom. Next time I will show you our Lounge and more. Toodeloo!

1 kommentar:

Lady Thirty sa...

så mysigt vardagsrummet är och vad stor Lusse har blivit!!!

kramelikram