Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

torsdag, april 22, 2010

Välkommen till oss 2!

Man kommer in genom den här ytterdörren. Brevid dörren hänger en tavla av Ann Bäck som vi fick i bröllopspresent. Under hänger en teatermask jag fått av mina föräldrar efter en resa. Ovanför ytterdörren hänger en hästsko från en av min svärfars hästar.
Till höger om dörren är en liten tegelvägg med en spegel och en liten marmorhylla.
Här är hallen från vardagsrummet.
Vi har satt dit en bänk och i fönstret sitter mina christina scollin-änglar. Nyckelskåpet som hänger på väggen har Ted gjort.
Här hänger tavlan jag vann i en bloggtävling och gäst-tofflor.
Kläderna hänger i ett hörn. Skönt att det snart blir tunnare jackor och skor= utrymmet blir större! Dörren till vänster leder till den rosa toaletten;
Med rosa toalettstol, rosa toalettborste och en fiskmås(!) den passar inte riktigt in där, ska se om jag kan måla om den på nåt sätt.
Mina "Hawaii-pinupor" som hänger ovanför stolen.
Det hänger en spegel som har en liten hylla under sig.
Där står 2 grubbelgubbar vi fått i bröllopspresent, en buddha som jag fick på en restaurang när jag var ute och åt. Tavlan (med bladguld) och lilla saken i form av en "country-house" köpte jag i London och till sist ligger en liten bit av Berlin-muren.
När man sitter på stolen är det det här man ser. Rosa-Rosa-Rosa!
På hörnhyllan sitter 2 rosa fåglar, min rosa cadillac och en rosa vas med rosa blommor.
Min rosa cadillac. Och ett nalle-bröllopspar som sitter i den. Nallarna fick vi av min vän Inger när vi gifte oss. De satt på paketet.
Imorgon fortsätter jag att visa köket, matsalen och vardagsrummet som ligger i fil med hallen.
Tjingeling!
Today I show you our entryway and the pink toilet.
Toodeloo!

2 kommentarer:

pysselpralinen sa...

Oh my vilken rosa härlig retro-toalett! Med klöverblommor på väggarna och allt! :-)

I Stockholm kan man fynda fina tyger på Ohlssons tyger och Tygverket på söder, om man har tur, ibland hittar jag ingenting.

Lady Thirty sa...

åh, tegelvägg och rosa toalett... så fint!

kramelikram