Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

tisdag, april 06, 2010

Showbiz-ZizJag vann ju karaoketävlingen på båten, och fick då sjunga med bandet Titanix, som kom tvåa i "Dansbandskampen" nyligen. Vi valde "Ring Ring" (som är en aning hög). Det var bland det roligaste jag gjort! För att kunna lämna en kommentar till detta inlägg får du trycka på titeln till inlägget. Ungefär 1:30 in i klippet börjar låten. Tjingeling!

I won the karaoke-contest on the boat, and got a chance to sing with the band. We choosed "Ring Ring". To leave a comment to this click on the title. It was so much fun! Aprox 1:30 the song starts. Toodeloo!

7 kommentarer:

Anonym sa...

DU är ju bara världsbäst!!!!


MANNEN

Erica sa...

Grattis! :D

Lady Thirty sa...

du är fantastiskt bra!!!
grattis!!!
spela in en skiva vetja :)

kramelikram

Zizzi sa...

Mannen: Du är också världsbäst!

Erica: Tack!

Lady thirty: Tack så mycket! Måste bara starta ett eget skivbolag först...;-/

Perny sa...

Men du skulle ju ställa upp i idol! du är ju den självklara vinnaren så det är ju lugnt, du har ju skivan som i en liten ask

Lady Thirty sa...

håller med Perny! :D

Zizzi sa...

Perny och Lady thirty: Tack så mycket! Men jag vet inte om de tycker att jag är för gammal?