Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

torsdag, april 15, 2010

Min barndoms kopp

Mamma och Pappa skulle slänga lite saker, bl.a dessa koppar. De drack jag och min bror thé ur när vi var små. Jag sa att jag gärna ville ha de. Så jag fick 6 assietter, 6 koppar och 6 fat. Numera dricker jag kaffe i de. De är goda att dricka ur! Tjingeling!
My mom and dad want to throw some things away. These cups for example. Me and my brother used to dring tea from them when we were little. I said I wanted them. So I got 6 small dishes, 6 cups, and 6 saucers. Now I dring coffee in them. They are good to drink from. Toodeloo!

3 kommentarer:

Erica sa...

Vad vackra. Mysigt att ha sådana minnen till också.

Lilly Lee sa...

är inte de från serien "vinranka"? de är värd en del pengar idag! Många samlar på den serien!

Lady Thirty sa...

så himlans tjusigt!