Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

lördag, april 17, 2010

I love Pins!

Jag gillar olika pins och broscher. Och jag har en del, men använder de inte. Jag kan ju inte sätta ALLA på jackan, eller? Det blir lite plottrigt då. Vad kan man göra med de?
Dessa 4 köpte jag hos Miss Smith. Jag tycker att de är söta.
Dessa 4 har jag fått när jag var barn. En tapperhetsmedalj och resten har jag simmat mig till, när jag väl släppte kanten till poolen, vilket tog sitt lilla tag. Jag vägrade släppa taget nästan en hel lektion. Om jag kommer ihåg rätt simmade jag till mig dessa på Rhodos.
Den från Stockholms Filmfestival har jag fått av Johnny för att han vet att jag tycker om film och festivaler. "Taking Care of Business" har jag köpt på en raggarträff och den med fina självporträttet har min bästa vän ritat och gjort till mig.
"Hej" är mot mobbning, organisationen Friends stod och delade ut dessa i gallerian i stockholm. Hjärtat köpte jag förra månaden, för barnhjärtan och majbloms kransen fick jag av Johnny senaste gången vi firade sista april i Uppsala.
Jag älskar ju Betty Boop, så det här setet köpte jag på Gallerix.
De två översta har jag fått från min farmor eller mormor, jag kommer inte ihåg. Den nedre fick jag i födelsedagspresent en gång.
Den här fina mustaschen köpte jag under mustaschkampen i majmånad som är för prostatacancer.
På min kappa har jag en fin brosch jag fått av farmor eller mormor och en fin silver-rosett.
Tjingeling!
I have a lot of pins, but I don't know what to do with them all, I can't have them ALL on my jacket at the same time, can I? Do you have a suggestion? Toodeloo!

3 kommentarer:

Lady Thirty sa...

så många fina broscher!
jag vill också ha en mustaschbrosch...de borde väl gå att få tag i det här året också?

kul att du gillar broschen jag ritat :)
jag gillar min "hej"-brosch som jag fått av dig!

kramelikram

Erica sa...

Älskar silverrosetten! Jag har en liten maskin så att jag kan göra egna badge:ar. Det är himla roligt faktiskt. Har bland annat tryckt upp bagde:ar att hänga runt halsen till ett helt bröllop. Så att alla skulle veta gästernas relation till brudparet. Det var ett arbete det...

Kitten sa...

Man kan kanske använda dem på mössor/hattar och väskor...förutsatt att de passar stilen förstås ;)