Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

lördag, april 03, 2010

Bortskämda!

När vi kom till Johnnys föräldrar fick jag ett jättefint kort som var en fröpåse. "Påskkorn", det ska jag och jack så när vi kommer hem.
Jack fick en ny vår-overall som inte är lika tjock som hans vinteroverall. Det är ju bra nu när det är varmare, och en overall skyddar så mycket bättre än bara en jacka.
Han fick en häftig tröja också, och ett par petrol-blå (min älsklingsfärg) mysbyxor.
Sen fick han en jättefin mumin-mugg och en likadan skål.
Igår åkte vi över till Johnnys vän Jörgen och hans familj. Det är alltid kul att vara där! Jack hittade en el-driven motorcykel som han körde på. Man kan både backa och åka frammåt på den. Vi blir nog tvungna att köpa en sån till honom när vi kommer hem. Vi fick lova Jack att åka och hälsa på de idag också, för att få honom att släppa motorcykeln.
Idag ska vi ta en liten reva på stan, då det är enda dagen stan har öppet under påsken nu när vi är här. Tjingeling!
I got a beautiful easter-card filled with seeds that I'm going to plant when I come home. Jack got a nice overall, a fun shirt and trousers. He also got a moomin cup and bowl. NICE!
Yesterday we went to some of our friends. Jack found an electric motorcycle that he loved, so I think we have to buy him one when we come home.
Today we will go into town. Toodeloo!

2 kommentarer:

Erica sa...

Vilken underbar overall. Ser ju delvis ljusblå ut. En sådan skulle man ha haft minsann. ;)

Lady Thirty sa...

oj så fina saker och vilken nöjd liten kille som kör eldrivna motorcykeln :)
GLAD PÅSK på er allihopa!
kram