Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

söndag, mars 28, 2010

my walk in closet!

Vi hade ett litet rum över....
....med klädstänger och hylla....
....och en bokhylla. Varför inte göra om det till en walk-in closet till mig? Det var Johnnys idé från början, and I LIKE IT! Sagt och gjort. Jag tog fram en lila/rosa målarfärg och målade den fula väggfasta hyllan.
Bokhyllans två övre hyllor förvarar jag mina väskor på. På tredje hyllan står mina favoritnagellack. De tre undre hyllorna innehåller t-shirts, sommartopar och långärmade och underst; jeans och mysbyxor.
Först hänger mina överdelar, färgkoordinerade, sen kommer kavajer och koftor.
Sen byxor och kjolar. Och på kortsidan hänger mina klänningar.
På hyllan över står mina skor och fina papperspåsar. Fina papperspåsar är för mig som skokartonger är för andra. Jag tycker de är fina att titta på.
Lite fler skor och papperspåsar. Längst till höger hänger 2 par handskar över kanten på den nymålade hyllan.
Jag målade en kopia av Carrie Bradshaws fina affisch, fast i mina egna färger. Jag hittade ett fint papper med olika skyltar och ord som jag ramade in och jag gjorde en ny örhängestavla.
Min nya örhängestavla.
Och på dörren hänger två stycken speglar. Det är några detaljer till som jag vill fixa, men de får ni se sen när de är klara. TJingeling!
We had a small space over that I made into my walk-in-closet. It was my husbands idea from the start and I LOVE IT! Toodeloo!

9 kommentarer:

Perny sa...

Wow, va fint, lite skillnad från den "walk in closet" du hade i Uppsala :D kommer ihåg när du försökte reda ut något förvaringssystem för dina väskor där inne. Här får dom ju faktiskt plats :)

Skulle lätt vilja ha en sådan själv, tror jag lätt skulle kunna ta upp sådan plats själv som du har här, men i dagsläget delar jag en garderob med maken, nej, kläderna är inte fina när de hänger där inne.

Lady Thirty sa...

åh vad fiiint!
vilken lycka!
jag skulle också kunna tänka mig en sån :)

love it!

kramelikram

Anna sa...

Jag jobbar hårt på att övertala min sambo att jag behöver en sådan...=) Every girls dream!

DAISY DAPPER sa...

Hej Zizzi.

Självklart får du använda bilder från våran webshop :) bara du skriver vart dom kommer ifrån. Vad kul att du gillade videon. Ha det fint! / Daisy dapper

Erica sa...

Attans. Jag kan knappt se en endaste bild här idag. Har ingen aning om varför. Det får bli till att göra ett litet återbesök om någon dag. Kramar

Annie S sa...

Vilken lycka! Jag är nog aningen avundsjuk just nu. :) Jättesnyggt!

Erica sa...

FINT! En walk in closet är ju drömmen. Hade en innan. Alldeles strålande var det. Trots att hela rummet var mörkbrunt. Mörkbruna tapeter och mörkbrun heltäckningsmatta. Men det var ändå en rejäl garderob att gå in i! Helt perfekt.

Lonesome Mama sa...

Jeklar vad du har fått till det!
Jag har en enorm walk in closet som tyvärr alltid är stökig går verkligen inte få ordning på den!

Little Rascal sa...

Jag ar sa grymt avis!
Jag onskar att jag hade plats for allt pa ett och samma stalle.
Lyckans ost!