Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

måndag, januari 18, 2010

Världens bästa Holmes!

Vi såg "Sherlock Holmes" med Robert Downey Jr, Jude Law och Rachel McAdams häromdagen. Den var en av de bästa filmer jag sett! Robert Downey Jr fick en Golden Globe för sin Sherlock.
Sherlock är inte så stel som han brukar vara, utan Robert gör honom verkligen till sin egen.
I Mars börjar de spela en tvåa och ryktet säger att Brad Pitt ska vara med i den. Jag längtar till den har premiär! Har du inte sett filmen, tycker jag verkligen att du ska gå och se den! Tjingeling!

We saw "Sherlock Holmes" with Robert Downey Jr, Jude Law and Rachel McAdams. It was the worlds best Sherlock-movies ever. Robert made Sherlock his own and won a Golden Globe for it. They are about to do a sequel, start shooting in march. Brad Pitt is going to be in it, and I can't wait! If you haven't seen it, I think you should. Toodeloo!

2 kommentarer:

Maria sa...

den ska jag minsann försöka se så fort jag kan :D

kramelikram
lady thirty

Erica sa...

Jag har sett reklam för den på métron. Funderade på om den kunde vara något att se. Och det verkar det ju som! Tack för tipset. har ditt halsband kommit fram ännu förresten?