Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

måndag, januari 04, 2010

Mina vänner känner mig!

Häromdagen var vi och hälsade på några vänner i Örebro. De hade en julklapp till mig. Detta jättefina kortetui med favoriten Betty Boop på. Jag tycker jättemycket om henne och blev jätteglad!
Past saturday we visited some friend in Örebro. They had a christmas gift for me. This really nice cardholder med my favorite Betty Boop. I like her very much and was very happy!
Måste även slänga in en bild på fina sonen med fina t-shirten han fick av sin gudmor. Han tycker att det är konstigt att de heter "Kiss" men förstår att det är rock'n'roll. Tjingeling!
I have to show you a picture of my cute son with the nice t-shirt he got from his godmother. He thinks it's weird that their name are "kiss" (pee in swedish), but understands its rock'n'roll. Toodeloo!

2 kommentarer:

Lady Thirty sa...

åh så söt han är i sin t-shirt...snuttungen!
vilket fint kortetui du fick!

kramelikram
lady thirty aka godmother ;)

Little Rascal sa...

Du har varldens finaste lille kille.