Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

söndag, januari 03, 2010

Inköp

Idag köpte jag den här. Jag är väl den sista människan i sverige som har skaffat den, av oss som vill ha den. Alla säsonger av "Sex and the city". Jag fick filmen förra julen av min man. Jag fick låna alla säsonger av serien av min bästa vän, så jag har sett den. Men jag vill ha en egen. Och eftersom jag fick pengar av mina svärföräldrar i julklapp åkte jag idag och köpte den. Resten av pengarna ska jag köpa en annan sak för som ni får se senare. Tjingeling!
Today I bought this. I must be the last person i sweden who bought it, among us who wants it. All seasons of "SATC". I got the movie last christmas from my husband. And I have also borrowed the series from my best friend, so I've seen it. But I wanted my own copy. And I got money from my parents-in-law for christmas, so today I bought it. The rest of the money will go to another thing I want, that you will see later. Toodeloo!

3 kommentarer:

Lady Thirty sa...

bra köp! :D

kramelikram

Erica sa...

Den serien alltså. Så himla bra. Mamma köpte den. Hon ville se filmen men inte utan att känna till bakgrundshistorien. Så hon köpe shoeboxen och så hade hela familjen (det vill säga mamma, pappa och jag) små filmmaraton på kvällarna. Och som vanligt när mamma köper en DVD-box, slutade det med att hon blev lite matt på serien och att det istället bara blev pappa och jag som satt och glodde natt ut och natt in. Sjukt bra serie hur som helst. Och jag tror nog att mamma också håller med om det. ;)

Isabella sa...

Åh, helt rätt inköp!