Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

söndag, januari 31, 2010

Lounge

Vi ska ha en liten lounge i rummet en halv trappa ner från vardagsrummet. Så idag har vi handlat lite möbler från blocket. Först åkte johnny och hämtade den här soffan med tillhörande bord....
We are going to have a small lounge in the room, below the living room. So today we've bought some second hand furniture. First johnny went and picked up this sofa with table....
Och den här fina fotöljen.
And this nice chair.
Den här bardisken hittade vi genom Fashionhaggans tips! Vi åkte till Uppsala och hämtade den. Tack så mycket! Och om/när du öppnar din butik får du köpa den av oss!
We found this bar through a tip from Fashionhaggan. We went to Uppsala and picked it up.
(Alla bilder är från blocket)
Tjingeling!
Toodeloo!

7 kommentarer:

Lady Thirty sa...

väldans fina möbler!
ska bli kul att se när allt är på plats :)
ha en finfin söndag!

kramelikram

Natasha sa...

Väldigt fina möbler, speciellt bardisken!

Perny sa...

Gillade verkligen bardisken, svincool :)

ser fram emot att få sitta vid den och smutta på något gott med er någon gång i framtiden ;) så fort vi får tid över bara allihopa.

Lady Thirty sa...

du har fått en liten award inne hos mig :)

fashionhaggan sa...

nej så kul, att ni köpte bardisken, den är ju superfin! Grattis till den!

Isabella sa...

Åh attans så fina grejer!

Erica sa...

Jag hade en reception när jag var yngre. Vi budade på den när vi var på besök i huvudstaden och sedan fick pappa köra hem den och bilens tak blev lite skadat. men jag hade jättekul! Lekte hotell med kompisarna länge efter det.