Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

söndag, november 01, 2009

What a weekend!

Jag glömde min kamera på jobbet, så ni får hålla tillgodo med dessa usla mobil-fotografier! I fredags klädde några ut oss på jobbet. Det var kul! Vi hade 2 häxor, en djävul, och jag kattmadame.
I forgot my camera at work, so you have to excuse the bad quality of the photos from my cellphone. This friday, some of us at work celebrated halloween. It was fun! We had 2 witches, one devil and me - catmadame.
Jag hade kattlinser.
I had cateyes.
I helgen öppnade även nya sollentuna centrum i tre våningar! Fräscht och snyggt tycker jag.
A new mall opened up where I live, with three floors! Fresh and nice!
Palmerna är influgna från Miami.
The palmtrees are flown in from Miami.
Fin bild på väggen med en klänning som hänger i en ljuskrona.
Nice wall-deco with a dress haning from a chandelier.
Ännu en fin bild.
Another nice wall-deco.
Alla affärer hade 20% på hela sortimentet, hela helgen. Jag köpte 12 såna här glas som jag länge suktat efter, och 4 omslagspapper och 6 presentsnören och lite kläder.
All the stores had 20% discount on everything, all weekend. I bought 12 glasses (see picture), some wrappingpaper, and some clothes.
På lördag kväll hade vi överraskningsfest för min man som fyller år. I och för sig inte förrän om en vecka, men för att han inte skulle vänta sig en fest den dagen han fyllde år, bestämde jag att vi skulle ha den i hemlighet en vecka innan.
Saturday evening we had a surprise party for my husband. It's his birthday next sunday, so I decided in secret to have a surpriceparty for him a week before.
Idag har vi hämtat Lucifer, en terveuren. Han är 8 veckor och jättemjuk och go'. Ni ska få finare bilder på honom (han vill inte sitta still) när jag hämtat min kamera.
Today we got Lucifer, a dog. He is 8 weeks and very soft and nice. You will see better pictures of him (he don't want to be still) when I picked up my camera.

4 kommentarer:

Lilly Lee sa...

vilken sötnos till hund! Honom vill jag se mer av =P

Lady Thirty sa...

verkligen en fullspäckad helg :^D
vad skoj!
läskigaste linserna :^o

lilla vovsingen är ju såååå söt...
kramelikramar

Daniel sa...

Vilken catwomen!

WOW!

spoonful sa...

Jag vill också klä ut mig, tycker man borde göra det oftare.