Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

onsdag, oktober 28, 2009

Beautiful mail

Nu har jag tillbringat 2 dagar att packa ner allt vi kan/ska rädda från brandröken. Det var ganska tungt. Därför är det extra kul att gå och tömma brevlådan och få vacker och rolig post!
Now I've been packing things we want to save from the fire-smoke for two days. It was pretty heavy. So it was extra fun to empty the mailbox and get beautiful mail!
Det här fina trycket vann jag i en bloggtävling hos Petra. Jag gillar verkligen citatet!
This nice print I won in a contest at Petra. I really love the quote!
Ni kanske kommer ihåg min "wall of fame" jag hade i hallen? Alla autografer klarade sig, de behöver bara nya ramar. Idag fick jag ett tillskott! Julie Andrews autograf! Kul!
Perhaps you remember my "wall of fame" I had in the entryway? All the autographs made it, they only need new frames. Today I got another one, from Julie Andrews! Fun!

3 kommentarer:

Lady Thirty sa...

åh vilken härlig post!!!
härligt med Julie Andrews autograf :D

grattis till både autografen och vinsten i bloggtävlingen!

kramelikram

Sandra - en liten del av Mig. sa...

Vilken underbar bild du har i din layout!

Daniel sa...

Fullständigt UNDERBART!!

Fint!