Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

tisdag, september 08, 2009

Rhodos - Dag 2

Andra dagen badade vi havet. Alla i familjen föredrar att bada i medelhavet. Men det blev mest pool för oss pga Jacks sovtider och att han kunde vara i skugga bättre där. / The second day we swam in the ocean. Everybody in the family prefer to swim in the meditteranian. But we were bathing mostly in the pool because of Jacks sleeping-times and that it was easier to keep him in the shadow there.
Stranden / The beach
Standen från ett annat håll / The beach from another angle
Vägen ner till standen var jättevarm, så man måste ha skor på sig! Men underbart vacker. / The way to the beach was very hot, so you have to have shoes on! But beautiful.
På kvällen åt vi på ett annat ställe i Mandraki hamnen / In the evening we ate at a different place in the harbour
Jack åt mycket grekiska köttbullar denna vecka och pommes frites. / Jack ate a lot of greek meatballs this week and french fries.

3 kommentarer:

Lady Thirty sa...

vilken härlig bild på Jack :)
så skönt att få bada i medelhavet!

tack för igår :D det var så kul att få träffa er en liten sväng!

kramelikram

Erica sa...

Rhodosstrand är så märklig med alla stenar. man lixom rullar ner i och upp ur vattnet!

Stéphanie sa...

Great pictures !