Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

lördag, augusti 22, 2009

Shoebags!

Nu när jag snart ska packa för semestern har jag sytt 2 skopåsar. Så att skorna kan ligga i påsarna och kläderna är skyddade.
Tjingeling!
I'm soon packing for vacation. So I sewed two shoebags, so that the shoes can be in the bags, and the rest of my clothes are protected.
So long!

2 kommentarer:

Erica sa...

Snygga! Den 70-talsaktiga påsen hade jag nog fallit pladask för för ett år sedan... Nu tycker jag ännu mer om den prickiga med spets - så söt! så... mild! Väldigt vacker och chic. Good job - clap your shoulder! ;)

Lady Thirty sa...

åh vad fint! himla smart :)
kramelikram