Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

söndag, augusti 23, 2009

Hatt,brillor och espandrillos

Igår var vi i Uppsala, och jag fick en ny bikini med 2 olika underdelar och ett par espandrillos (heter det så?) av mamma. Supersköna och fina!
Innan uppsala gick jag lite på stan och köpte en mysig hatt till Jack och ett par pilotbågar. Han kanske inte kommer att använda solbrillorna så mycket, men de kostade 20:- och var ursöta på!
På Zara köpte jag sen ett turkost linne till Jack och en t-shirt med detta roliga tryck.
Här är en bild från idag, då Jack har sin hatt på sig. Söt va?
Tjingeling!
----------------------
Got some very nice shoes from my mother, and I bought a hat and some sunglasses for Jack. He looks so adorable in his new hat.
So long!

3 kommentarer:

Sandy De Luxe sa...

Jättegullig!!

Lady Thirty sa...

hatten är ju toppen! sötaste sötnosen :D
fina skor och finfina inköp!

kramelikram

Lilly Lee sa...

Vilken söt hatt!