Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

lördag, augusti 01, 2009

Marilyn

Vi har sålt husvagnen, så under denna vecka har vi rensat ut allt som fanns där. Denna tavla hade jag ställt på utedasset.
Likaså dessa två tavlor stod där. Och eftersom de var från samma fotosession som plåtskylten jag fick i födelsedagspresent, ställde jag alla på samma hylla.
Och vips! Fick badrummet en liten Marilyn-hörna.
Tjingeling!
---------------------------------------
We'e sold our trailer, so this week we have been taking all the stuff we had in it home. The first two pictures are 3 small photos that we had there. And they are from the same photoshoot as the tinsign I got for my birthday, so I put them all together. So now the bathroom has a small Marilyn-corner.
So long!

2 kommentarer:

Lady Thirty sa...

trevligt med marilyn i badrummet ;)
ha det så himlans kul i helgen!

kramkram

Perny sa...

Sålt husvagnen, vad har jag nu missat?