Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

lördag, augusti 29, 2009

Hair-cut!

Idag föll lockarna....
Jack fick sitta i pappas knä, och fick ett skydd med musse och mimmi pigg på.
Han följde klippningen med spänning och satt helt stilla och lugn. Han sa inte ett ord under hela klippningen.
Det enda han gjorde var att titta på spegeln. Och när hon skulle klippa nacken på honom fick han titta ner på musse och mimmi som dansade.
Alla på salongen tyckte han var jätteduktig och jättesöt!
Resultatet! Jag tror han tycker att det är skönt att vara korthårig! Speciellt nu när vi ska utomlands, så han inte får värmeutslag i nacken.
Tjingeling!
----------------------------------
My little baby haven't got long hair anymore! This is pictures from his very first haircut! He was very calm, and quiet. He didn't say anything, just sat in daddys lap and looked in the mirror. Everybody in the salon thought he was a very good boy and very cute!
I think he love the shorter hair, because he used to be so warm in the neck.
So long!

4 kommentarer:

Bad Voice sa...

söt frisyr :)

Erica sa...

aww vilken tuff frisyr han fick! små barn ska helt klart ha tuppkam eller liknande! för vilken frisyr som helst blir ju söt på ett gulligt barn!

Lady Thirty sa...

åh så himlans söt han blev!!!
verkligen en liten söt tuffing :D

kramelikram

Little Rascal sa...

Namen va sot! <3