Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

söndag, juli 05, 2009

Waterproof bookcovers

Om man vill ligga på stranden eller vid poolen och läsa en bok, och hålla den ren från lotionrester eller vatten kan man slå in den i vinyl eller en bit av en plastduk. Då håller sig boken fin och torr!
Tjingeling!
---------------------
If you like to read at the beach or by the pool, but you want to keep your book clean from lotion or water, you can wrap it in vinyl or oilcloth.
So long!

3 kommentarer:

Helena sa...

Vilken smart grej! Jag har dock snöat in på pocketböcker för tillfället, och jag gillar när de blir lite smutsiga, skavda och slitna...liksom lite mer känsla då! :)
Men jag gillar tanken med gamla "skolboksomslag"...nostlagi! :)

Lady Thirty sa...

väldans smart!

kram

Moïra-Mona sa...

Good idea, I did it with some plastic but it didn't work very well