Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

fredag, juli 03, 2009

Sugar Town

Idag spelar jag en av Nancy Sinatras sötaste låtar. Musikvideon kommer från dvd:n "movin' with Nancy" som innehåller olika videon och lite mellanspel. Hon har hela tiden söta kläder och oftast knähöga stövlar (jag vill också ha såna i alla färger!)
Tjingeling!
------------------------------------------
Today I let you hear one of Nancy Sinatras cutest songs. It's from the dvd "movin' with nancy", where she always wears cute clothes and (often) kneehigh boots (I want a pair in every color!)
So long!

Inga kommentarer: