Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

måndag, juni 08, 2009

My cup of coffee!

Visst är vissa koppar/muggar godare att dricka varm dryck ur än andra? Är det formen på muggen som gör att den är god att dricka ur? Minnena man har kring muggen? Färgen? Jag har tre favoritmuggar: Denna kanin-mugg var den allra första muggen jag köpte själv, för egna pengar. Jag och min dåvarande bästis köpte likadana. Här kanske det är örat som gör att jag fastnat för den som en av mina favoriter?
Den här muggen köpte jag på Harrods när jag var med min familj i London. Kanske är det längtan till att åka tillbaka och besöka London som gör att den är extra god att dricka ur?
Den här playboy-muggen fick jag i present av min bästa vän! Kanske är det därför det är en favorit? Den är skön att hålla i och rymmer exakt rätt mängd. Fin är den också!
Har du någon favorit mugg/kopp?
Tjingeling!
---------------------------------------------------
Some mugs makes the hot beverage taste better then others. Why? Is it because of its color? shape? size? or memories you have?
I have three favourite cups.
(pic 1) This was the first mug I bought with my own money. Me and the girl who was my best friend bought the same mugs. I think its the ear that make me like it a little bit more.
(pic 2) I bought this at Harrods when I was in London with my family.
(pic 3) This one I got from my best friend as a gift. Perhaps that's why this is my favorite? Its nice to hold and nice to!
Do you have any favourite cups/mugs?
So long!

2 kommentarer:

Lady Thirty sa...

härliga favvo-muggar!
min absoluta favorit är lilla my muggen som jag fick av dig :) den är såååå fin!

kramelikram

Pixi sa...

Hoppas ni e bättre nu ! Lade thirty tittade in o tur var det ,för hade snart gett upp hoppet att hitta hit igen,blev av med era adresser för ett bra tag sen ..men nu e jag "back"..Så hoppas allt e bra o så !kram på dej =)