Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

söndag, juni 14, 2009

Årsdag! Anniversary!

Jippie! Idag är min bloggs årsdag! Hjälp mig fira den! EN ensam vinnare vinner allt som finns på bilderna! Eftersom jag älskar att pyssla, lottar jag ut pysselsaker:Designark, rubons och tags gjorda från starlet-serier..... ......siffror och klistermärken......
Pärlor, små knappar, paljetter, utstansade figurer, andra dekorationer.......
..................mer dekorationer...............
....................blommor...................
............olika band; några korta, några längre, 2 olika spetsar, glitterlim...........
....................och tre olika stämplar.

Allt du behöver göra för att få chansen att vinna ALLA dessa saker är att skriva i kommentarerna vad du skulle skapa med en eller fler av dessa saker.

Om du länkar till tävlingen får du dubbel chans att vinna.
Tävlingen håller på till och med söndagen den 21 juni.

TJingeling!

------------------------------------

Time to celebrate my bloganniversary!

One winner will win everything on the pictures above.

All you need to do is to write in the comments what you would make with one or several of theese things.

If you link to the contest, you will double your chance to win.
You have until sunday the 21st of june.

So long!

48 kommentarer:

Helena sa...

Ååååh, jag vill jättegärna vara med och tävla! :)
Jag skulle använda pysslet till att skapa vackra brev och uppta mitt brevväxlande igen! Saknar brevskrivandet och har nu (sedan jag slutat jobba) all tid i världen på mig att göra det!
Håller tummarna...

Lady Thirty sa...

grattis grattis sötnos!
lyllos den som vinner allt detta pysslet :D

kramelikram

Jaana sa...

Oj, oj, oj....Jag är mållös ! Vad skapar man av detta ....Ett collage kanske... med massor av ljuvliga dekorationer, utan planering, bara ett frosseri i färg, form och min egen fantasi !
Grattis på årsdagen !

Helena sa...

Har självklart bloggat om tävlingen också, btw... :)

rino sa...

Vilket flott paket!

Jag har en bit grönt tyg som skulle bli en underbar klänning med massor av rosa blommor på...

Och albumpyssel, kort, smycken... bjuder du på lite pysseltid också;-)

Länkar förresten

Paulina W sa...

åå jag vet exakt vad jag kommer att göra. jag ska skriva en fantasi saga om en söt speciell liten flicka jag känner. det kommer att bli en 20 sidig bok i scrapstil. :))) blommorna, häxhattarna, svamparna och fjärilarna är precis vad jag behöver i min saga.

Miss Rascal sa...

Grattis bloggen!

Daniel sa...

Grattis!

De där sista rosa var fina! :)

H. Jakobstadsbon

Sandy sa...

Grattis!! =)

Vilket superpris! Massa fina saker..
Jag skulle gjort en härligt pysslig inbjudan till en sommarfest, med hjälp av blommorna, fjärilarna, paljetter och massa annat skojigt! Sen kunde man ju dekorera nästan hela festen med allt det som du lottar ut! =D

Jag länkar självklart från min blogg också =) Ha det gott!

S sa...

Hade jag vunnit ditt lilla pysselpaket hade jag använt materialet till att göra en scrapbook! Jag har länge haft planer på att göra en scrapbook där jag ska sätta in bilder jag tar med min analogakamera, på t.ex. familj och vänner, omgivningen och sånt. saker som betyder något. Pysselsaker är ju rätt så dyrt så jag har inte riktgit kunnat komma igång, så därför hade ditt pysselpaket varit en liten dröm som blivit sann och det hade gett mig en knuff i rätt riktning:)
[länkar till tävlingen i min blogg]

Stéphanie sa...

Hello !
What a good idea !

With all of this products, I will do a global project, on the them : "I love vintage" : bag customisation, brooches, painting, photography.

It will be so nice !!

Lilly Lee sa...

Grattis till ett år med blogg ;-)
Skulle vara skoj att vinna, jag ska ju göra massa tackkort nu efter bröllopet, så lite fint pyssel skulle ju inte sitta fel!

Ha det gott!

clea sa...

WOW vilket paket!
svårt att bestämma innan vad man skulle göra, svårt för mig i alla fall. Men jag är väldigt pysslig av mig så om jag väl få sakerna kommer ideerna att flöda!
En sak jag vet att jag skulle göra är något till min moster och ge henne när hon fylle år i juli! Även hon är väldigt pysslig, skulle vara kul att ge henne något riktigt fint jag gjort! Eller bara ge henne några av sakerna, hon hade blivit så glad!

jag har även länkat här allt för större chans :)
http://cleaclea.blogg.se/2009/june/21-juni-pysselpaket.html

grattis till 1år! :)
kram clea

Amanda sa...

Grattis! ^^
Underbar tävling och jag vill absolut vara med!
Har länkat här:
http://creyla.blogg.se/tavlingar/2009/june/tavling-pysselpaket.html

Detta hade varit en vinst värd sin vikt i guld för min del. Jag går hemma med ett sjukt barn hela dagarna och kan inte träffa annat folk pga infektionsrisk så pyssel är mitt substitut. Håller alla tummar jag har! ♥

evamar - tävlingsblogg sa...

Jag vill gärna vinna eftersom min systerdotter som snart fyller 9 älskar att pyssla. Såna fina grejor skulle vara den perfekta presentem och så skulle vi kunna pyssla tillsammans.

Har länkat i tävlingsbloggen:

http://evamar.blogg.se/2009/june/pysselpaket-21-juni.html

Drömmare sa...

Om jag skulle ha turen att vinna allt detta skulle jag nog kunna hitta på mycket att göra, men - jag vet att min yngre syster skulle uppskatta det så mycket att jag hellre låter henne göra de fina grejerna. Hon är otroligt duktig på scrapbooking och väldigt påhittig, men hon har få grejer att pyssla med. Därför tycker jag att hon förtjänar det.

min email: binggggg@hotmail.com

Anonym sa...

Vilket härligt prispaket! :) Jag skulle skapa en massa fina kort i alla de former och färger. Kort åt nyblivna föräldrar, födelsedagskort och liknande.. :)

http://stiinispysselblogg.blogspot.com/2009/06/tavlar-hos-zizzi.html

Agneta sa...

Grattis till ett år för din blogg! Jag vill vara med och tävla om det fina pysselpaketet. Jag skulle använda sakerna till scrapbooking, en bok om alla mina släktingar och vänner. Något kort skulle det också bli till min dotter och även min svägerska som fyller år i sommar. Jag länkar från min blogg.

Anonym sa...

Hej! Jag vill jättegärna delta i denna tävling. Jag har flera kusiner som fixar med sånahär grejer - och jag har länge själv velat börja, men har inte riktigt haft pengar över till sånt "onödigt".
Om jag vann så skulle jag nog fixa t.ex. ett kort till min bästa tjejkompis på födelsedagen och så skulle jag fixa en fin tavla av min pojkvän och mig.
Jag håller tummarna stenhårt! :)
(santtu_nyberg@hotmail.com)

Linda - She with the colors sa...

jag är med!
men alla dessa underbara sakerna skulle jag pyssla till massa olika söta, vackra kort. Eller varför inte mixa till gulliga presentpåsar? :D Skitsööta!
skulle oxå dela med mig med lillasyrran, hon är helt inne i att pyssla! :D

LÄNK; http://lindadoosbloggtavlingar.blogg.se/2009/june/tavling-pysselkit.html#comment

Linda - She with the colors sa...

Oops, kanske bäst att lämna in e-mailen ^^

e-mail; Lindadoo@live.se

Cicci sa...

Åh, vilken guldgruva!!
Vad jag kommer på så här på rak ärm: Designarken skulle jag dekorera mina Deep Edge Canvas med och hänga upp på en av våra tomma väggar härhemma. Klistermärken och glitterpennor använder jag ofta till brev och vykort. Siffrorna är perfekt vid födelsedagar. De rosa snäckpärlorna har jag liknande att matcha upp med och jag kan riktigt se det fina halsbandet, som jag skulle göra, framför mig! Fjärildekorationerna skulle jag hitta på någon fin designidé till och sedan ge till min bästa vän som är förtjust i fjärilar. Många av dekorationerna skulle även få gå till ett bebisalbum som jag skulle vilja göra till min systerdotter och de vita små rosorna samt stämplarna är perfekta till mitt och sambons bröllop som ska ha hjärtan och rosor som tema.
Om jag skulle bli den lyckliga vinnaren skulle sedan den riktiga idésprutan komma när man har allt guld framför sig. :)
Kram!!

(trasselsudden_(at)hotmail.com, tyvärr äger jag ingen blogg så jag kan inte länka..)

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

Hejsvejs igen...längesen nu!!Ååå vilket pysselpaket!! Skulle man ju gärna vilja vinna. Skulle nog göra sommriga kort av det, vore härligt!!!


Kram millan ♥

Marica sa...

Hej! Jag skulle göra färdigt mina halvfärdiga srapalbum om jag vann dessa saker. Jag är en studerande som tycker scarpbooking bland det bästa som finns men tyvärr också en av de dyraste hobbyn som finns.. ibland..(speciellt när man inte har några inkomster)...om jag vann kunde jag få göra det älskar att göra, samt få mina scrapalbum färdiga förstås:)

Agnes sa...

Jag vill gärna vara med och tävla!
Jag har länge tänkt göra en egen "Min första bok" till min lille son som kom på alla hjärtans dag. Med det här paketet skulle det kunna bli ännu roligare att pyssla med boken! Det hade varit jättekul att få vinna!

Har självklart länkat:
http://agnestavlingsblogg.blogspot.com/2009/06/pysselpaket-21-juni.html

Trevlig midsommar!

anneli sa...

Jag vill också vara med!
Jag skulle nog ha pysslat ihop lite fina kort tror jag. Tackkort och liknande. Kul med pyssel!

LÄNK:
http://annelitavlingsblogg.blogspot.com/2009/06/pysselpaket-21-juni.html

Liz sa...

Om jag vann så skulle pysslet hamna i mina påbörjade scrapböcker.
Varsitt till barnen är på G. Allt har jag tagit med till Landet och jag får bara scrappa när det regnar.
Jag kommer faktiskt på en hel del när solen skiner som jag sen förverkligar när det regnar.

En länk hittar du naturligtvis på min "lite annorlunda tävlingsblogg":
http://chiclady.blogg.se/2009/june/utkast-jippie-idag.html

Kram från Liz i Malmberget :)

Louise sa...

http://lborui.blogg.se/2009/june/vill-vinna-detta-at-lillasyster.html#comment

Jag skulle hemskt gärna vilja vinna åt min lillasyster, då hon är väldigt kreativ och älskat att pyssla och syssla med "scratch"(tror jag det heter).

Om jag/hon vann tror jag hon hade gjort riktigt fina födelsedagskort eller tackkort, för det gör hon alltid. Men nu, efter ett par födelsedagar, tror jag hon börjar få slut på material.

Nu hoppas jag att jag vinner så jag kan överraska min älskade lillasyster!!

Email: louise snabela brinks punkt se

Lilly Lee sa...

Ville bara säga att jag nu länkat till tävlingen! Ha en trevlig midsommar!

Erika sa...

Jag har länkat på www.metrobloggen.se/bravinster
Jag skulle göra vackra kort.

Moa - En magisk purt... sa...

Fint som snus ju! Jag skulle av starlet-klippen göra örhängen och harsband efter att ha haft dem i siån där maskin du vet... Och sen använda blommorna till någon liten hatt. Och papperna och det andra till en inspirationsbok som jag skas göra med bilder från alla mina gamla elle-tidningar!

Malin sa...

Åh! Jag skulle använda allt detta fina pyssel till att göra ett minnesfotoalbum till min fina son, som en framtida present då han blir äldre, där han kan följa sitt liv som barn!
UNDERBART!
Har självklart länkat på min nya tävlingsblogg!
http://villduvinna.blogg.se

Anonym sa...

Grattis!
Men vilken härlig tävling - en riktig blog candy :)
Jag som gillar att scrappa skulle nog kunna använda det mesta att dekorera album, göra kort och alster. Särskild förtjust är jag i papper, blommor och band.. ;-)
Ha en trevlig midsommar!
Nina-Christin

cherry sa...

Hej! UNDERBAR TÄVLING! Jag som älskar att måla och pyssla.
Jag skulle skapa ett fint album med bilder från när jag o min kompis var i kreta och smycka det underbart fint!

Har länkat till tävlingen i min blogg med :)

mail: kallamigae@hotmail.com

Anonym sa...

Jag kommer börja med att göra ramar till foton på barnen som bara ligger i lådan just nu. Sedan får fantasin flöda...Håller tummarna...
svartakatten@live.se

Anonym sa...

Jag har köpt ett album, som jag äntligen ska sätta in alla foton på min dotter. De har blivit liggande alltför länge i en kartong! Vill ju göra det jättefint, för det ska bli en present till min tjej, just nu bryr hon ju sej inte så mycket, men när hon blir äldre kommer det ju vara mycket uppskattat!
Håller verkligen alla tummar och tår!
gotland@speedmail.se

Anne sa...

Skulle nog bli en massa kort av alla härliga pysselsaker. Och lite annat papperspyssel. :)

abackman66 at hotmail.com

Fröken Eko sa...

Hejsan!

Grattis på årsdagen!
Jag är gärna med och tävlar :D

Om jag vinner så skulle jag nog bara sätta mig ner och börja med att plocka igenom alla sakerna :) I.o.m. att vi håller på och renoverar vårt hus (börjar vara inne på slutraka) så har jag inte haft varken tid eller utrymme för nåt pysslande. Så att få ett sånthär jättepaket med massvis med pysselgrejor skulle vara som rena rama julafton!
Så först skulle jag alltså sitta och plocka igenom och titta på alla fina sakerna :) Först efter det skulle jag börja pyssla. men exakt vad det skulle bli kan jag inte säga.

Har bildlänkat till din tävling i högra sidospalten på min blogg. Låter länken ligga uppe t.o.m. sista tävlingsdan.

Trevlig midsommar!
Häls. F

Emma sa...

Jag hade nog skapat ett vackert och färglatt födelsedagskort till min syster. Hon älskar färger.

JosefinEmilie sa...

Jag skulle slå samman alla mina drömmar och låta fantasin flöda för att skapa något riktigt vackert att ge till någon jag tycker om <3

Sugar and Spice sa...

Jag vill vara med och tävla om pysselpaketet och har länkat här: http://sugar-sugarandspice.blogspot.com/2009/06/vinn-pysselpaket-hos-zizzi.html

Om jag vann skulle jag använda materialet till att göra gratulationskort bl.a. Min 10-åriga brorsdotter tycker om att pyssla så hon skulle få välja ett par saker ur paketet också.

Frida sa...

Åh vad mycket fina saker. Om jag vann skulle jag använda sakerna till att göra mysiga kort till nära och kära när dom fyller år eller behöver uppmuntras eller liknande. Går ju hitta på hur mycket skoj som helst.

/Frida
frida.strindevall@home.se

Vilja sa...

Jisses vilken tur att jag snubblade in här på din fina blogg! :)

Jag och min bästa kompis håller nämligen på att planera hennes sons namngivelse, och har kommit fram till att det vore mer speciellt att göra inbjudningskorten själva, och till det behövs det ju lite material :)

Så nu håller jag tummarna stenhårt!
KRAM

Rebecca sa...

Jag skulle börja pyssla igen, göra personliga kalendrar till folk jag tycker om med foton och fina dekorationer:)

Anonym sa...

vilket SUPERDUPERPAKET!!!!! om jag vann allt detta skulle jag nog ÄNTLIGEN våga mig på att "scrappa".... vill gärna men inte riktigt vågat!!!

Jenny sa...

O shit vilken bra vinst!
5 minuter kvar på tävlingen så det känns som ödet om jag vinner :)

Jag ääälskar allt som har med pyssel att göra, så vann jag detta skulle jag bli himlans glad. Jag skulle skapa en inspirations tavla. Eftersom jag kommer flyttat till sthlm om 1 vecka så ska jag snart få inreda ett sy/hobby rum ÄNTLIGEN. Och då skulle jag vilja pyssla i hop ett stort inspiratons ark med bilder ur tidningar och dessa saker så jag kan titta på den bilden varje dag och bli mer och mer kreativ.... skulle bli SÅ glad,

länkar hit!
Håller tummarna nu...
Kram Jenny

anna sa...

Vilken skatt, jag skulle väldans gärna vilja vinna detta, inte till mig själv utan till min dotter, så vi kan sitta tillsammans nu på sommarlovet och skapa, för pyssel är det bädta hon vet, speciellet när vi gör det tillsammans. Jag tror hon hade gjort gjort ljuvliga konstverk av allt detta, såsom barn gör, innan dom får intutat i sig vad som är fint och fult!

Anna sa...

Skulle JÄTTE gärna vilja vinna detta. Håller på med "egna" böcker om mina barns liv så det skulle jag använda många av sakerna till. Sen skulle jag pyssla med min systerdotter som liksom moster älskar att pyssla.
Länkat till bloggen.