Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

onsdag, juni 17, 2009

Grattis Ted!

Idag fyller Johnnys mellangrabb 18 år! Och jodå, han gick ut på krogen kl. 24.00 inatt - då var ha ju 18 och fick komma in.
Han fick presentkort på Carlings av min mamma och pappa, Pengar av sin farmor och farfar och ett tjockare silverhalsband av sin pappa och mig.
GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!
Tjingeling!
-------------------------------
Today my mans middle-son is turning 18!
He got a giftcertificate from a clothe-store from my mother and father, money from his grandparents and a thick silver-chain for his neck from his father and me.
CONGRATULATIONS!
So long!

1 kommentar:

Lady Thirty sa...

grattis till Ted :D