Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

lördag, maj 16, 2009

Uppsala besök - äntligen!

Äntligen kom jag och Jack iväg till uppsala! Första anhalten blev affären Gebit och min bästa väns utställning "Lady thirty". Sååå himla fina bilder. Hon säljer även kort där, och den nya kollektionen var alldeles alldeles underbar! :-)
Efter utställningen gick vi och åt och fikade, och jag grattade henne (lite sent - hon fyllde år den 25 april) med en liten present. Sen gick vi lite på stan, och sen åkte jag hem. Tåget var 45 minuter försenat, tur att vädret var fint! Helt jättetrevlig dag hade jag idag!
Inköp? Lite citronpastiller i en plåtburk och ett par gröna äppel-örhängen. Jag köpte även en t-shirt med tiger på till Jack.
Tjingeling!
---------------------
Today I went to Uppsala and my best friend! I went to her exhibit and looked at her wonderful drawings! She also has a new collection of cards that was adorable!
After the exhibit we ate and I congratulated her (a little late - her birthday was the 25th of april) with a small present.
I bought a tincan with lemonpastilles and green apple-earrings. And a tigger-tshirt for Jack.
So long!

3 kommentarer:

Lady Thirty sa...

vilken underbar dag vi fick :)
tack så JÄTTE mycket för mina fiiiina presenter!!!

hoppas vi ses snart igen!

kramelikram

Miss Agda sa...

Jag var också i Uppsala idag! Det händer inte ofta och var mkt trevligt. Hade jag bara vetat om denna utställning..... synd att jag missade den.

Helena sa...

Åh, jag måste ta mig dit innan utställningen är slut! Älskar hennes illustrationer! Tack för påminnelse...