Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

måndag, maj 18, 2009

Boken om Harriet Andersson

Har nu läst ut boken om Harriet Andersson. Det var intressant att läsa om hennes liv, men tråkigt skriven. Fråga-svar-fråga-svar-fråga-svar osv. Istället för att författaren gör en intervju med henne och sen återberättar som en berättelse.
Nu ska jag läsa "Familjen presleys egen berättelse" och hoppas att den är bättre. Jag har redan läst Priscilla Presleys "Jag och Elvis" för nåt år sedan, den var jättebra!
Tjingeling!
----------------------------
I've finished the book about the swedish actress Harriet Andersson. It was interesting to read about her life, but writtened in a boring way; question-answer-question-answer-etc. I think the author should have made an interview with her and then re-tell it as a story.

Now I'm going to read "The family Presleys own story" and hope that its better. I've already read Priscilla Presleys "Me and Elvis" a couple of years ago, it was great!
So long!

1 kommentar:

Lady Thirty sa...

spännande läsning :)hoppas att boken är bra!

nu har jag antagit din taggning :)

kramelikram