Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

måndag, maj 25, 2009

Presenter!

Först vill jag tacka för alla gratulationer!
I helgen som var fick jag en födelsedagspresent av Anki och Micke. En deckare som utspelar sig i Uppsala under 1800-talet. Kan vara intressant, eftersom jag är uppvuxen i Uppsala.
När jag kom hem från jobbet idag fick jag kaffe och present av Johnny och barnen. Ett jättefint guldhänge med diamanter till mitt halsband. I love it!
Finfint väder har vi också haft idag med ca 25 plus grader!
Tjingeling!
-----------------------------
Two of my birthday gifts. A book from my friends Anki and Micke. A criminal novel that takes place in Uppsala (my birthplace) in the 19th century.
When I got home from work today I got some coffee and a gift from Johnny and the children. A lovely goldcrown with diamonds for my necklace. I love it!
Nice weather today with sun!
So long!

2 kommentarer:

Petra Månström sa...

Visste inte att du växte upp i min kära hemstad :) Vilka fina presenter du fått!

Lady Thirty sa...

fina presenter du fått :)
hänget är ju verkligen du!

kramelikram