Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

torsdag, maj 28, 2009

Bloglovin'

Nu när jag har börjat jobba märker jag att jag inte har bloggat på flera dagar. Det kommer nog att vara så nu, att jag inte bloggar VARJE dag, men några gånger i veckan kommer jag ABSOLUT att göra inlägg. Jag vill inte tvinga fram nåt att skriva om, och jag vill inte skriva om mitt jobb hela tiden. Men om du inte vill missa mina nya inlägg kan du prenumerera på min blogg via Bloglovin'. Jag hoppas att ni som läser fortfarande tittar förbi hos mig, för jag tittar definitivt förbi hos er!
Tjingeling!
----------------------------------
Now when I've started working I've noticed that I haven't bloged in several days. That's the way its gonna be, that I don't write EVERY day, but a couple of times a week I will DEFINATELY write something. I don't want to write about my work all the time. But if you don't want to miss anything you can follow my blog at Bloglovin'. I hope you will still drop by "my place". I'm reading all your posts (the blogs I follow).
So long!

3 kommentarer:

Linnea sa...

följer dig redan...

Lady Thirty sa...

jag följer också :)

Helena sa...

Prenumererar redan, så jag hänger kvar... :)