Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

torsdag, april 30, 2009

Trevlig valborg/första maj

Jack och Johanna fick årets majblomma i form av en pin när vi var i Finland av sin farmor och farfar.
Med den i kragen på jackan kommer Jack att fira valborg (eller sista april som vi från uppsala säger) genom att gå till det kringresande tivolit som är i närheten och även se en brasa. Även om vi inte åker nåt på tivolit, så är det ju mysigt att bara gå och titta i lampornas sken.
Trevlig valborg och första maj!
Tjingeling!
-------------------------------
Jack and Johanna got this years flower-pin from their grandparents when we visited them in Finland. (In sweden they sell flowers in may, and the money goes to the children)
Today we will se fires and visit a tivoli.
Happy last of april/first of may!
So long!

2 kommentarer:

Lilly Lee sa...

Hej! Jo jag har funderat på den varianten, men är osäker på om det funkar men det kanske det gör!?

ha en härlig valborg!

Anonym sa...

TIVOLI.....ÄVEN när jag är ledig......!

mvh.Mannen