Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

lördag, april 18, 2009

Prèt-à-portea

På "The caramel room" på Berkley Hotel i Knightsbridge i London kan man fika såna här fina kakor. Kakorna har formats efter årets desingkollektioner med kläder, skor och väskor från de stora modehusen. Kollektionen byts ut varje halvår. Om du köper med dig kakorna får du de i en fin pappkartong i mintgrön, formad som en liten handväska.
Mysigt! Önskar att det fanns sånt här...
Tjingeling!
--------------------------
In "The caramel room" at Berkley Hotel, Knighstbridge, London you can eat theese nice cookies.

2 kommentarer:

Lady Thirty sa...

åh jag vill ha... :)
kram

Fröken Fräken sa...

Men nämns man äta några sådana kakor?!
Korgarna till DVD-filmerna kommer också från Ikea, 39 kr styck. Det är ju inte helt lätt att hitta några som passar in precis där i Lack tv-bänken så jag var glad att jag hittade dem.