Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

torsdag, april 16, 2009

Lite pyssel

Det här roade jag mig med att göra idag. Ett collage med Jacks släktingar som ska hänga på dagis. Jag satt nämligen i personalrummet på dagis från kl. 9 till kl. 15 ifall Jack skulle behöva mig. Det var lite långtråkigt att sitta där, men jag läste lite och ritade ett kort också;
Kommer inte ihåg var jag fått förlagan till bilden, jag vet att jag googlade, men kommer inte ihåg varifrån jag tog den, tyvärr.
Imorgon ska jag förhoppningsvis slippa sitta i personalrummet, utan jag ska gå hem istället. Och jag har pysselidéer i huvudet som MÅSTE komma ut imorgon.
Tjingeling!
------------------------------------
I made a collage with Jacks relatives for kindergarden, and a card while waiting for Jack. He was at kindergarden from 9am to 3pm.
So long!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, vilket superfint collage!
Kram Ankan

Perny sa...

Jättefint :) men... fick du sitta i personalrummet i SEX TIMMAR!!!??? allvarligt, det är ju skitlänge!

När jag skolat in mina barn har jag första dagen varit med barnet ett par timmar utan att lämna, nästa dag lite längre och då gick jag iväg en timme och kom tillbaka och dagen efter fick jag gå hem några timmar och vara på stand by om något skulle hända, men sitta i sex timmar i lärarummet, det låter ju plågsamt!

Förstår att fick pyssla loss rejält för att få tiden att gå och som sagt var, jättefint :)

Lady Thirty sa...

jättefint!
jag är också sugen på att pyssla och rita :)

kramelikram