Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

lördag, mars 14, 2009

Tids-favoriter

Jag samlar på mycket. Bland annat klockor. Egentligen behöver man kanske bara en eller två klockor (vardag och fest) men jag tycker om att byta efter humör och klädsel. Har länge velat ha en vit, stor klocka. Och i julas fick jag den här av Johnny. Den består mestadels av plast och väger ingenting! Jag älskar den!
Julen före det fick jag den här klockan, som är lite mer "diskret" och mindre. Men som jag också älskar! Den här fick jag av mina svärföräldrar.
Julen innan dess (min familj vet att jag tycker om klockor) fick jag denna av Johnny. Stor och fin och glittrig!
Detta var den första axcent-klocka jag köpte. Jag har bytt armband på den minst tre gånger, då det lätt går av. Den är i beige mocka och slits där hålet till spännet är. Men som alla mina andra klockor jag har, så älskar jag den!
Den här Guess-klockan köpte jag på taxfreen när jag åkte utomlands nån gång i tonåren. Jag tycker om att vissa siffror står ut lite.
Glaset är som en bubbla och jag tycker att den är lite fint ovanlig. Måste få nya batterier innan jag kan använda den igen bara!
Den här köpte jag när jag var med mina föräldrar i London för över 10 år sedan. Jag köpte den på H&M faktiskt. Den är digital, men batterierna måste bytas och sen har armbandet försvunnit, så den måste få ett nytt fint armband också.
Den är också formad som en bubbla, och späckhuggaren glider omkring därinne. Sött!
Skaffade även en ring-klocka (ordvits?) När det var super-inne. Den behöver också nya batterier, sen är den "good to go!"
Vad har ni på armen?
Tjingeling!
--------------------------------
Some of my favourite-watches.
What's yours?
So long!

5 kommentarer:

MiaMaria sa...

Hej!

Klockor behövs...fast jag har inte använt klocka på jag vet inte när...har bara blivit så...denna mobil....Fina du visar...

HA´en skön söndag!
MiaMAria

Rosa Hemmet sa...

hello! tyckte verkligen att rätt låt vann igår, vilken duktig kvinna och vilken utstrålning:)

Snygga klockor du har!
Sedan jag skaffade min första mobil har jag faktiskt inte haft en enda klocka på min arm, rätt trist för det är ju snyggt som attan, kanske ska ta och köpa mig en...

ha det grejt!

Lady Thirty sa...

finfina klockor :)
jag använder inte klocka för tillfället, det var längesen sist, men jag är sugen på en ny klocka en lite tuffare.

hoppas att eran helg har varit bra!

kramelikram

Miss Agda sa...

Den vita är min favorit!! Jag har också flera klockor och byter efter humör.
Ha en skön söndagkväll!

Sandy De Luxe sa...

Vad roligt! Jag anvønder aldrig klocka nu men den klockan med fisken i hade jag på hægstadiet och tyckte den var skitcool. Fast jag har fær mig att det var lite andra fiskar i min. Kram