Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

onsdag, mars 25, 2009

Kökslamps-pimpning del1

Hade kvar samma tyg som jag sydde köksgardin av. Det syns inte så mycket på bilden, men det är turkosa, lila, vita och bruna "blommor" på. Så det limmade jag på lampskärmarna. Nu ska jag bara köpa en turkos bollfrans eller kantband, sen är nog lampan klar. Inte mycket förändring, men lite i alla fall.
Tjingeling!
----------------------
Had some left-overs of the fabric I made the curtain from. It's with turqouise, purple, white and brown "flowers" (doesn't show so much in the picture). So I glued it on. Now I will search for a turqouise ribbon, then the lamp will be finished. Not so big change, but a little anyway.
So long!

3 kommentarer:

Rosa Hemmet sa...

Tjopp!

Vad jämnt och fint det blev när du limmade, kommer bli pricken över i:et med bollfransarna :)

Allt jag beställde från HM Hade jättefin kvalitet, även dukar och kuddfodral.

hare :)

Lady Thirty sa...

nice, really nice!

kramelikram

Monkan sa...

Jodå, klickar man upp förstoring av bilderna så ser man färgerna. Vad fint att ha samma tyg som gardinen, verkligen avancerat. Och visst är det kul att piffa till saker :-)

Vad trevligt att du kikat in i min blogg :-) Din blogg ser spännande ut, etiketten Pyssel så klart :-) 40, 50, 60-tal låter intressant, jag måste utforska allt detta ikväll!

Nu kikar jag bara in som hastigast för att skriva en liten VARNING. Jag håller precis på att uppdatera mitt inlägg med info om att flytande saker... ska man nog inte ha i burkarna. Jag hade lite ajvar relish med mig idag och den "separerar" sig lite, blir ett "vatten"-lager överst, och det har då runnit ut i plastpåsen som jag hade dagens lunch i. (Täta burkar däremot har Granit, vissa modeller kan man t.om ha soppa i).