Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

lördag, mars 07, 2009

Inspirationen är tillbaka!

Idag ritade jag ett till kort. Vet inte till vem, men jag blev lite inspirerad av de kläder jag köpte till Jack för ett tag sedan och gjorde ett tattoo-kort.
Inspirationen har varit jättelåg ett tag, men nu känner jag med lättnad att den har kommit tillbaka! Jag har fått en beställning på en tavla, och en idé till en tavla till mig själv, och till ett ännu ett personligt födelsedagskort.
Jag har haft halvt panik över att min inspiration varit borta, och undrat och väntat på om och när den skulle komma tillbaka. Nu känner jag mig glad igen!
Tjingeling!
---------------------------
I made another card today. I don't know for whom, but I got inspired by the clothes I bought for Jack a couple of days ago and made a tattoo-card.
The inspiration has been very low for a while, but now I feel inspired and happy again!
I got an order for a painting, and an idea for a painting to myself and another birthday card.
So long!

5 kommentarer:

Cherrymary sa...

Tack så mycket! Den var fantastisk!

Oj, vad fint du målar! Imponerad.

KRAM Marie

Petra Månström sa...

Vad fint! Duktig du är.

Fröken Fräken sa...

Vad roligt att du fått inspirationen tillbaka! Här har det varit minst sagt dött på kreativitetsfronten så jag är lättad nu när jag börjat få idéer igen.

Lisa sa...

Va duktig du är! skönt att inspirationen är tillbaka, är det vårsolen som inspirerar? ;D

Lady Thirty sa...

lovely!
härligt att inspirationen kommit tillbaka! min håller sakta på att komma tillbaka :)

kramelikram