Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

måndag, mars 09, 2009

Grattis pappsen!

Idag fyller min pappa 60 år! Grattis!

När han fyllde 40 tapetserade hans arbetskamrater hela hans kontor, skrivbord, pärmar, ja allt med bilder på Lili & Susie. Idag får han en bild av mig, som han tyvärr inte kommer att se på två veckor, eftersom han och mamma är på kanarieöarna och solar och badar och tar det lugnt!

Glöm inte utlottningen.
Tjingeling!
(Extra tjingeling till svärmor och svärfar ;-)
----------------------------------------
Today my dad is turning 60! Congratulations!¨

When he turned 40 his co-workers wallpapered his office with pictures of theese two artists. Today, he gets a picture from me, that he can't see for another two weeks, because he and my mother are abroad and get some sun.

Don't forget the give-away.
So long!

2 kommentarer:

Lady Thirty sa...

gratta din pappa från mig :D

kramelikram

Anonym sa...

ahaha roligt med lili och susie!