Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

måndag, mars 23, 2009

Grattis!

GRATTIS SVÄRMOR PÅ 27-ÅRS DAGEN! ;-)
KORTET ÄR PÅ VÄG (OM DET INTE KOMMIT IDAG)
TJINGELING!
--------------------------------
CONGRATULATIONS ON YOUR 27TH BIRTHDAY, TO MY MOTHER-IN-LAW! ;-)
SO LONG

3 kommentarer:

Perny sa...

Oj, måste kännas mysko att vara äldre än sin egen svärmor ;)

pysselpralinen sa...

Såna fina tårtor du dekorerade. Måste säga att jag blev väldigt förvirrad över vilka barn det egentligen var som skulle döpas. Man är liksom inte såå van vid att den som ska döpas själv kliver fram till dopfunten. Men det ser lite mysigt ut, och bra att kunna välja själv om man vill bli döpt eller inte.

Att ha en svärmor i 27-års åldern hade ju varit himla trevligt, då hade man nästan kunnat fira födelsedag ihop. Fast lite märkligt också, snacka om att ens partner då är lammkött...;-)

Zizzi sa...

Perny: Jag är väl inte äldre ;-)

Pysselpralinen: Ja, jag får det inte riktigt att gå ihop. Svärmor säger att hon är 27, jag är något år äldre, och min man är äldre än mig. Nog för att jag inte är sååå bra på matte, men för mig går det inte ihop!

Kramar!