Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

måndag, januari 12, 2009

Två nya bloggar

Jag har "hittat" två bloggar som jag har lagt till i min prenumerationslista här till höger. Jag tror att båda två kommer att bli roliga att följa! Först har vi Destination 1940. "Kan en 2000-tals tjej som hatar hushållsarbete göras om till en 1940-tals hemmafru?" Allt hon har till hjälp är några kokböcker, tidningar och boken på bilden. Ska bli spännande att se om hon lyckas.
Den andra heter My 50s year. Hennes plan är att från 1 januari leva så likt en hemmafru från 1955. Varje vecka kommer hon ha en träff i äkta 50-talsanda med sina vänner. Hon lagar mat och städar med saker som inte är äldre än 1959. Och klär sig och läser endast böcker från fram till 1955. Redan saknar hon sin diskmaskin och hatar sitt strykjärn.
Tjingeling!
-----------------------------
Two new blogs I "found". I think they will be fun to follow!
So long!

3 kommentarer:

Perny sa...

Låter kul och intressant men en kvinna som jag får ända en fundering i huvudet "VARFÖR????" :D

Lady Thirty sa...

dessa två måste jag genast kika in på :)

kramelikram

Zizzi sa...

Perny: Båda är redan hemmafuar i USA, så de kanske gör det för att utmana sig själv, eller för att de älskar de årtalen så mycket att de nästan redan lever så?

Lady thirty: Det tycker jag absolut du ska göra!

Kramar