Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

söndag, januari 11, 2009

Äpplen från ÖB

Var på Överskottsbolaget för någon dag sedan och köpte denna fina skål!
Som har fyllts med godis. 17 kronor kostade den bara! De hade småskålar och assietter i samma serie som jag stod och fingrade på, men vi har redan skålar och assietter så jag köpte inga, fastän de bara kostade 7 kronor styck.
Kom ihåg att idag är sista dagen att tävla. Klicka på bilden längst upp till höger och var med du också!
Det är äpplen runt hela kanten. Jag köpte nämligen äppel-handduken från lagerhaus, som jag tänkte ha till nästa jul. Jag köpte även den med päron som finns några inlägg ner. Den med päron hänger framme.
So long!
-----------------------
A nice and cheap bowl I bought a couple of days ago with apples around the edges. Remember, today is the last day for the competition. Click on the first picture to the right and join!
So long!

4 kommentarer:

Linnea sa...

Vilket bra kap! Jag gillar innehallet ocksa!

Sandy likes retro sa...

Va kul att du gillar min blogg! =) ska försöka att hålla den uppdaterad framöver. Din blogg är otroligt fin! Sen har du kanske hållit på ett tag också, gissar jag? =) Jag är ganska ny ännu. Ska absolut titta in hos dej med jämna mellanrum!
Ha en bra dag
/Sandy

Linnéa sa...

Vilken fin skål!

Zizzi sa...

Linnea: Godiset var också billigt, och gick åt ganska fort!

Sandy likes..: Tack! Du är otroligt välkommen att titta in när som helst!

Linnéa: Tack!

Kramar