Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

lördag, januari 03, 2009

Hugh Jackman är värd!


Årets värd för den 81a Oscarsgalan blev Hugh Jackman. Själva galan kommer att sändas den 22 februari. Om du, som jag är lite Oscars-freak, så håll utkik. Jag kommer att skriva om nomineringarna (jag hoppas att Johnny Depp ÄNTLIGEN får en oscar!), jag kommer att se tillbaka (med bilder) på sämst klädda, och bäst klädda på galan genom åren. Och på själva gala-natten kommer jag att blogga under tiden galan håller på, eftersom jag har som tradition att ensam gå upp kl. 2.00 på natten (det är då röda mattan intervjuerna är) och sen titta på hela galan fram till ibland 8 på morgonen. (Det beror på hur länge de håller på).
Tjingeling!
------------------------
Hugh Jackman will host the 81st Academy Awards telecast. It will be presented on Sunday, february 22, 2009. If you, like me, are an Oscar-freak, read my blog. I will write about the nominations (I hope Johnny Depp FINALLY will get an oscar!), I'm gonna look back (with pictures) of the worst clothes and the best throughout the years. And during the Awards I will comment, because I have a tradition to wake up at 2 o'clock at night (that's when the red carpet-interviews starts here in sweden) and then watch until morning.
So long!

2 kommentarer:

Perny sa...

Bra, då vet jag vart jag ska gå för att få reda på hur det gått på morgonen sen, för jag orkar inte sitta uppe hela natten. Håller med du, Johnny ska ha pris, han är lätt en mångsidig och helt underbar skådis!

Anonym sa...

JAG håller med Perny.......JOHNNY SKA ha en oscar....*L*

Mannen