Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

lördag, januari 03, 2009

Datorn vill inte starta

Det blir en ofrivillig bloggpaus för mig just nu. För vi ska idag lämna in vår dator, som vägrar starta. Vi vet inte vad som är felet, men jag hoppas att det går fort att fixa.
Ses när jag får på datorn igen!
Vad handikappad man blir utan dator! Det är läskigt egentligen. Jag kan inte kolla när bussen går, jag kan inte kolla öppettider, och betala räkningar (det kostar 40kr/räkning på banken att betala!) Hoppas att det går snabbt att fixa till felet!
Ha det bäst tills vi ses igen!
Kram cissi

8 kommentarer:

Perny sa...

Två frågor!
1. hur har du lyckats blogga när datorn inte startat innan då?
2. hur ska du nu kunna rösta inne på min blogg, jag som hoppats på ditt stöd =o

Anonym sa...

Perny........JAG fixar!!!

mvh.Mannen

Rosa Hemmet sa...

Tjopp! Vad tråkigt att ni har datorhaveri, hoppas att det löser sig snart... :) vad mycket fint det verkar vara i hm katalogen, har tyvärr inte fått den själv :(

Petra Månström sa...

Håller med - det är framför allt att man inte kan betala sina räkningar (ja, och blogga då ;-) som stör när datorn krånglar...

Pixi sa...

Ja det e väl på gott o ont det där med datorer..man blir ju lätt beroende av dem på alla sätt men det e ju så samhället e uppbyggt på nu o det e ju stora risker med det oxå..men vad gör väl såna som vi ..vi måste ju hänga på o som du säger ,andra altr´ternativ e både dyrt o mer arbetsamt..så vi " syns" när vi syns ,inte alltflör länge hoppas jag ! Kram på dej !=)

Cupcakes & Hoyas sa...

Jag håller tummarna för att datorn snart vill fungera igen. =)
kram Ylva

Lady Thirty sa...

jag råkade ju ut för lite ofrivilligt bloggande själv...men är nu tillbaka.
hoppas du kommer tillbaka snart!!!

kramelikram

Maria sa...

Ja, egentligen läskigt hur beroende man är av "burken"!