Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

fredag, januari 16, 2009

Erikshjälpen!

Igår var jag på Erikshjälpen och kom hem med 6 saker och har gjort av med 18 kronor! FYND! De reade ut krukor för 2:- styck. Den längst till vänster tycker jag kommer att bli superfin med en röd julstjärna i nästa jul. Den i mitten tyckte jag bara om och är designad för Interfloras 75års jubileum. De två längst till höger har jag 4 stycken av i precis samma modell, jag tycker om de!
Den här duken har jag lagt undan i linneskåpet till nästa jul. Tyckte att den kommer matcha min nya jul-kökshandduk med äpplen. Duken kostade 5:-. Halsbandet kunde jag inte motstå....
...jag hade ett likadant hänge när jag var liten + en indianpojke. Vart de tagit vägen vet jag inte. Men för 5:- tyckte jag att jag kunde unna mig en ny indianflicka!
Tjingeling!
---------------------------
Bought theese 6 objects second hand for 18 SEK. Bargain!
So long!

2 kommentarer:

Lady Thirty sa...

värsta fynden!!!

du min vän, kolla in hos mig du har fått något :)

kramelikram

Zizzi sa...

Lady thirty: Tack så mycket!

Kramar