Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

onsdag, januari 14, 2009

Bröllopsduellen

På fredag har denna romantiska komedi premiär i sverige. "Bröllopsduellen" med Kate Hudson (en av mina favoriter) och Anne Hathaway.

"Emma och Liv har varit bästa vänner hela livet och delat allt, även drömmen om det perfekta bröllopet. Men när det sker en dubbelbokning som gör att båda deras bröllop råkar hamna på samma dag, samma tid och samma lokal är det en sak som gäller - catfight!"
Den visas som barnvagnsbio på onsdag, om en vecka, så då går jag och jack och ser den.
Tjingeling!
------------------
The movie "Bridewars" starring my favorite Kate Hudson, and Anne Hathaway opens on theatres on friday here in Sweden. I'm gonna see it!
So long!

5 kommentarer:

Petra Månström sa...

Åh, den vill jag se! Gillar Kate Hudson!

Lady Thirty sa...

jag vill också se den! du får rapportera om den var bra sen :)

kramelikram

Sandy likes retro sa...

Jag ska också helt klart gå och se den med en tjejkompis! Verkar superbra. Angående Marilyn Monroe så vet jag faktiskt inte om den var hennes mormor som tog hand om henne, jag kan inte hitta något om att det skulle vara så på internet i alla fall. Allt jag hittar är att det var just väninnan Grace. Men helt säker kan man nästan inte vara förens man har läst det i en hederlig gammal bok! Det ska jag helt klart göra någon gång =)

Zizzi sa...

Petra: Jag gillar också Kate Hudson, ibland liknar hon sin mamma sååå mycket!

Lady thirty: Jag lovar att rapportera!

Sandy: Jag rekommenderar böckerna "Farväl lammunge" av Lena Pepite, "Gudinnan" av Anthony summers, "Marilyn Monroe" av Norman Mailer och "Mitt liv" av Marilyn Monroe.

Kramar

carolina sa...

den har ju fått bra kritik också :)ska också se den när jag åkt hem från min pojkvän, tror inte han vil lse den lika mycket som jag ;)